به گزارش یزدفردا: دکتر اسلامی اظهار داشت: از هزار و ۳۷۰ نمونه گرفته شده از بیماران مشکوک به کرونا ویروس در شبانه روز، بر اساس معیارهای قطعی تشخیصی ۸۸۵ بیمار مبتلای قطعی به کرونا در استان شناسایی شده اند.
وی ادامه داد: از این تعداد، ۵۳ نفر در بیمارستان های استان بستری و ۸۳۲ نفر در منزل دوران نقاهت را طی می کنند.
دکتر اسلامی با اشاره به شناسایی موارد جدید بستری در بیمارستان های استان افزود: ۶ بیمار در ابرکوه، ۱۰ بیمار در اردکان، ۱ بیمار در اشکذر، ۲ بیمار در بافق، ۱ بیمار در بهاباد، ۲ بیمار در تفت، ۳ بیمار در خاتم، ۵ بیمار در میبد و ۲۴ بیمار در شهر یزد شناسایی شده اند.
وی گفت: در شبانه روز گذشته ۲ بیمار در شهرستان ابرکوه، ۱ بیمار در اردکان و ۲ بیمار در شهر یزد قربانی کووید-۱۹ شدند.
سخنگوی دانشگاه علوم پزشکی یزد تصریح کرد: در حال حاضر، ۴۰۶ بیمار مشکوک به کرونا در بیمارستان های استان یزد بستری هستند که از این تعداد، ۹۹ نفر در بخش مراقبت های ویژه خدمات درمانی دریافت می کنند.
- نویسنده : یزدفردا
- منبع خبر : خبرگزاری فردا

یکشنبه 14,ژوئن,2026